Ξεπέρασε τους φόβους σου!

Ανήκεις σε αυτούς/αυτές που αρνούνται να κάνουν πράγματα ή να προχωρήσουν σε κάτι καινούριο, γιατί φοβούνται τι θα συμβεί; Αν το καλοσκεφτείς, καθημερινά οι φοβίες έρχονται και παρέρχονται πολύ απλά, γιατί έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Το να καταφέρεις να σκεφτείς τι σε φοβίζει και να το αντιμετωπίσεις, θέλει δύναμη και από την άλλη το να λες “δεν μπορώ” ή “δεν θα γίνει”, το προδικάζεις χειρότερα.

Είμαι fan τελευταία του Adam J. Kurtz, ο οποίος μέσα από το site “designsponge.com” δίνει συμβουλές για πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Τελευταία επέλεξα το θέμα αυτό, ίσως, γιατί ξεκινάει μια καινούρια ακαδημαϊκή χρονιά, και πάλι νιώθω ότι σίγουρα θα περάσω από αχαρτογράφητα μονοπάτια. Τουλάχιστον, έχω μάθει να το προσπαθώ, αυτό δηλ. που εκ πρώτης όψεως μοιάζει βουνό. Εξάλλου τι δεν είναι σήμερα;

Δες τα καλαίσθητα “φύλλα τετραδίου” του Adam και σκέψου πώς μπορείς κι εσύ να ξεπεράσεις τους φόβους σου. Πολύ απλά ξεκινάει από το ότι πρέπει να αναγνωρίσεις τους φόβους σου και, αν κάτι δεν πάει καλά, γέλασε. Δεν είσαι ο μόνος/η μόνη!

Η συνέχεια στο site “www.designsponge.com”.


www.designsponge.com

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

This entry was posted on Monday, September 12th, 2016 at 11:44 pm and is filed under Thoughts. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Post a Comment