Αυτό το στιλ, αυτή η πόλη, αυτή η παρέα…!!

tory-burch-t-satchel-pictoresq-film-215503-1486495884-fb.1200x627uc
Photo:Tory Burch

Επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό εξαιτίας υπερβολικού φόρτου εργασίας. Εκτός του ότι χάθηκα από τις φίλες/φίλους μου, σταμάτησα και να ασχολούμαι με τα θέματα που πάντα με ιντριγκάρουν εκτός δουλειάς.
Το συγκεκριμένο βιντεάκι που έχει δημιουργηθεί από τον οίκο μόδας Tory Burch, για να λανσάρει τη συγκεκριμένη τσάντα, μου αρέσει πολύ και είναι από τα πρώτα που μου τράβηξαν την προσοχή ξανα-σερφάροντας! Αφενός, είναι γυρισμένο στο Παρίσι και αφετέρου, βασίζεται σε μία αντίθεση: το στιλ της περιοχής Saint Germain (elegant, chic & classy)  με το στιλ της Μονμάρτης (πιο cool & artistic).

Oι δύο παρέες-“συμμορίες” των κοριτσιών- μοντέλων περιδιαβαίνουν τις λατρεμένες αυτές περιοχές του Παρισιού με άψογο στιλ και μέσα από ένα βίντεο που μου προκαλεί νοσταλγία. Αξίζει να το δείτε!

Y.Γ: Το φουλάρι στην τσάντα αποπνέει παριζιάνικο αέρα και είναι και η αφετηρία του βίντεο!

This entry was posted on Wednesday, February 15th, 2017 at 7:52 pm and is filed under Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Post a Comment